CAMPING MED HESTE

Camping med heste i Nordjylland

Tag på camping med heste i det naturskønne i Nordjylland

Som noget særligt adskiller Rødhus Klit Camping sig fra mange andre feriesteder. Her er der mulighed for camping med heste. Vi ligger tæt på Vesterhavet i Nordjylland, ikke langt fra Blokhus. Vi er klar over, at det kan være svært at tage hjemmefra, hvis du har din egen hest. Derfor har vi gjort det muligt for dig med hest at holde ferie på vores campingplads, tag blot hesten med dig. Dette er en mulighed, som man ikke har mange andre steder.

Husk at kontakte os pr tlf 29705719 eller mail rkc@rodhuscamping.dk for booking af plads til heste

Husk vi også tillader camping med hunde

camping med heste i Nordjylland

Egen fold ved Campingpladsen

Vi har nemlig en stor og naturskøn hestefold, til din hest. Der er indrette forskellige folde alt efter hvilket behov, man har. Derfor er der forskellige muligheder for dig og din hest. Så kan din hest være på camping på den måde, som fungerer bedst for jer.

Foldene ligger lige udenfor campingpladsen i den sydlige ende. Du vil derfor altid have hesten lige i nærheden uanset, om du bor i telt, i en af vores skønne hytter eller i egen campingvogn.

Du skal fjerne klatter på folden senest ved afrejse.

Ridning og håndtering af heste

Du passer selv din hest med vand og foder, og fjerner klatter. Ridning inde på campingpladsen må kun foregå på ridebanen. Adgang her til i campingpladsens sydlige ende.

Børn under 16 år skal være i følge med voksne i al håndtering med heste. Og husk altid at ride med ridehjelm.

Rideruter

Ridning i skoven

Man må normalt ride i skridt, trav og tølt på asfalterede veje, stenlagte veje og grusveje, der er bredere end 2,5 meter samt på andre veje, hvor det ifølge skilte er tilladt.

Der må også rides i skovbunden – dog ikke i områder med nye planter og unge træer. Der må ikke rides på gravhøje og andre fortidsminder eller skovens marker, indhegninger mv.

Der er rideruter direkte til skoven fra campingpladsens østlige ende. Spørg i receptionen

Tag din hest med på camping i det skønne Nordjylland