Rødhus Klit Camping - SkyerRødhus Klit Camping - SandRødhus Klit Camping - GrantræRødhus Klit Camping - Græs
Strand Klithede Skov

En campingplads for alle - tag din dyreven med på camping 

Rødhus Klit Camping er en campingplads for alle. Alle skal kunne slappe af og have det godt med at være væk hjemmefra. Derfor er der også mulighed for, at du kan tage din hund med på camping. Vi vil så gerne have, at I bliver lidt længere, og derfor skal det være muligt at have dine dyr med. 

Vi er klar over, at det ikke vil være en afslappende oplevelse, hvis man ikke må have sin bedste ven med på camping. En hund kan ikke klare sig selv og være alene hjemme og for, at man ikke skal ud og finde pasning, har vi gjort det nemt, så man blot kan tage hunden med sig. Det er populært at have hunden med på camping. Vi hører blandt vores besøgende, at det er en væsentlig fordel ved pladsen. Det bidrager til, at mange hundeejere vælger denne plads frem for andre. Der er dog samtidig også plads til, at man kan være her, hvis ikke man bryder sig om hund. Der skal nemlig være plads til alle, og derfor er der også en række regler, som skal følges på pladsen for både de firbenede og deres ejer.

Hundene skal have det godt, når de befinder sig på pladsen. Det betyder, at vi lige såvel, som vi prøver at tilgodese både børn og voksnes behov, også forsøger at gøre det rart for hundene at være med på camping. Af denne grund har vi indrettet en hundelegeplads, hvor hundene kan mødes og lege med hinanden. De kan få lov til at rende frit og få brændt en masse krudt af. Her er det hundenes frirum, og der er plads til, at de kan gøre, som de har lyst. Hundelegepladsen er placeret i forlængelse med børnelegepladsen, og det bidrager til liv og god stemning. Børnene synes som oftest, at det er skønt at kunne hilse på de søde firbenede venner. 

Det bidrager ligeledes til, at der skabes et godt fællesskab, og man får snakket sammen på kryds og tværs på pladsen. Samtidig kan hundeejerne mødes og lade deres hunde lege sammen. Det er skønt at se, når de firbenede har det godt. Det er bevidst, at vi har lavet et bestemt område til hundene. Det betyder, at det er her, de kan få lov at løbe frit og alle andre steder på og uden for pladsen, skal hunden føres i snor. Dette af hensyn til andre gæster, som måske ikke er helt trygge ved, hvis hunden løber fri. Hvis man møder en fremmed hund, kan det ikke altid aflæses, hvordan den vil reagere. Det er heldigvis noget, som vi oplever forståelse for, og det giver endnu mere lyst til at opfordre folk til at tage hunden med på camping.