Rødhus Klit Camping - SkyerRødhus Klit Camping - SandRødhus Klit Camping - GrantræRødhus Klit Camping - Græs
Strand Klithede Skov

Hytter

previous arrownext arrow
Slider

STORE HYTTER med bad og toilet 25 M2

I de store hytter kan der overnatte op til 6 personer. Hytterne er indrettet med 2 soveværelser med 3/4 seng, og en hems med plads til 3 personer. Endvidere er de indrettet med radiator, køleskab/fryser, keramisk kogeplade, kombiovn, eget bad/wc og TV (kun danske kanaler). Der er overdækket terrasse.

Slutrengøring kan bestilles for kr. 500 kr.
Alternativ kan I selv stå for slutrengøringen.

STANDARDHYTTER 18 M2.

I standardhytterne kan der overnatte op til 6 personer. Hytterne er indrettet med 2 køjesenge, og en hems med plads til 2 personer.
Endvidere er de indrettet med radiator, varm og kold vand, køleskab, el kogeplade, kaffemaskine og overdækket terrasse.

Slutrengøring kan bestilles for kr. 500 kr.
Alternativ kan I selv stå for slutrengøringen.

previous arrownext arrow
Slider

Hytteferie i alle aldre 

Det er populært at holde ferie i hytter i Danmark. En ferie i en hytte kan siges at betragtes af en form for luksus campingferie. Med en ferie i en hytte på Rødhus Klit Camping får du den gode autentiske camping-stemning, men med en tand mere luksus. Det er en nem måde at holde ferie på, da du blot skal komme, som du er, og så står hytten klar til at tage godt imod dig og din familie. 

En hytteferie er for alle. Hvis man ikke er til campingvogn eller telt, kan en hytte være en god måde, hvorpå man alligevel kan holde campingferie. Her får man mere plads og flere muligheder. Nogle af hytterne er endda udstyret med både fjernsyn og opvaskemaskine, og derfor kan en ferie i en hytte i høj grad minde om en ferie i et sommerhus. Der vil være alt, hvad du har brug for blot på lidt mindre plads, hvilket kun vil bidrage til en intim og hyggelig stemning. 

En hytteferie er et godt valg for familier i alle aldre. Ved en hytteferie på Rødhus Klit Camping er der muligheder for alle aldre. Der er massere af muligheder for at underholde børnene med de mange faciliteter på campingpladsen. Derudover byder naturen på et væld af muligheder for alle aldre. Med både skov og strand i nærheden, er der mange muligheder for lange gåture, hvor man kan få brændt noget krudt af og få frisk luft i kinderne. Derfor er der mulighed for, at folk i alle aldre kan nyde godt af en hytteferie. Der er muligheder for alle aldre, hvad end man er til indendørs hygge eller udendørsaktiviteter. Derfor er det også en relevant ferie mulighed for hele familien. Det er muligt at leje flere hytter i forbindelse med hinanden, så man kan samle flere familier det samme sted og mødes på fællesarealerne til fælles aktiviteter. Dermed kan det være en oplagt mulighed at vælge en hytteferie, hvis man er flere, der skal holde ferie sammen. Der er muligheder for at underholde forskellige aldersgrupper, og der er plads til en frihed til at gøre lige netop det, som man selv har lyst og energi til. Derfor kan det være en ferie, som kan være en god oplevelse både for de ældste i familien og de yngste. 

Er en ferie i en hytte noget for dig og din familie, så tag et kig på de forskellige muligheder for leje af hytter. Her kan du både undersøge priser for den periode, som du ønsker at leje en hytte i, og du kan selv forholde dig til hvilket udstyr, der er behov for. Nogle vil gerne have en opvaskemaskine, hvor andre mener, at en hytteferie skal være uden både opvaskemaskine og fjernsyn. Derfor er der forskellige muligheder og ligeledes forskellige prisklasser, så der er mulighed for ferier for alle. 

Tag familien med på ferie i en hytte på Rødhus Klit Camping. Nyd hinanden, naturen og de mange faciliteter og vær sammen i de smukke nordjyske omgivelser.