Rødhus Klit Camping - SkyerRødhus Klit Camping - SandRødhus Klit Camping - GrantræRødhus Klit Camping - Græs
Strand Klithede Skov

Tag din hest med på camping 

Som noget særligt adskiller Rødhus Klit Camping sig fra mange andre feriesteder, da der er mulighed for, at du kan tage din hest med på camping. Vi er klar over, at det kan være svært at tage hjemmefra, hvis du har din egen hest. Derfor har vi gjort det muligt for dig med hest at holde ferie på vores campingplads, da du blot kan tage hesten med dig. Dette er en mulighed, som man ikke har mange andre steder. 

Hvis man har en hest, vil man ofte være bundet til at være hjemme, så man kan passe sin hest. Man vil ofte ikke kunne tage ret lang væk hjemmefra og ikke i ret lang tid uden, at man skal have nogle til at tage sig af sin hest. En hest har ligesom andre dyr nogle reelle behov, som skal dækkes. Det er vi klar over. Derfor synes vi, at du som hesteejer skal have følelsen af at holde ferie og samtidig kunne slappe af, da du ikke skal tænke på, hvordan hesten har det derhjemme. Her har du hesten med, og du kan bruge lige så meget tid på hestefolden med den, som du har lyst til.

Vi har nemlig en stor og naturskøn hestefold, hvor din hest kan græsse. Der er indrette forskellige folde alt efter hvilket behov, man har. Derfor er der forskellige muligheder for dig og din hest. Så kan din hest være på camping på den måde, som fungerer bedst for jer. Foldene ligger lige udenfor campingpladsen i den sydlige ende. Du vil derfor altid have hesten lige i nærheden uanset, om du bor i telt, i en af vores skønne hytter eller i egen campingvogn.

Vores campingplads giver dig som hesteejer mulighed for at tage på ferie sammen med din hest. Det gælder uanset, hvor lang tid du ønsker at opholde dig her. Området er oplagt for hesteejere, og du vil derfor kunne nyde godt af den skønne natur på hesteryg. Benytter du området til at tage på ridetur, er der ligeledes indrettet en fold på ruten, hvis dig og din hest trænger til en pause. Du kan derfor roligt tage din hest med på tur.

Der er mange forskellige muligheder for at tage på ture på en af de mange rideruter i området. I de omkringliggende offentlig ejede skove er ridning som udgangspunkt tilladt med mindre, at andet er skiltet. Derfor kan du trygt bevæge dig ud for pladsens område på hesteryg. Det er tilladt at ride skridt, trav og tølt på asfalterede veje, stenlagte veje og grusveje, hvis blot de er bredere end 2,5 meter. Dette anbefaler vi, at man overholder for både din og dins hest, men også andres sikkerhed. Der skal altid vises hensyn til andre. Derudover vil vi gøre opmærksom på, at man ikke på nogen måder skal bevæge sig ind i skydeterræn. 

Skal din hest have frit løb, og trænger du til en masse frisk luft i kinderne, er det oplagt at ride en lang tur langs stranden. Her kan man virkelig mærke, at man lever, da der kan rides i fuld galop, mens man kan nyde naturen. Tag på ferie med din hest på Rødhus Klit Camping og få en ferie, I sent vil glemme.